Og sånn går no dagan....

Tiden flyr!!! Albert er allerede 1 mnd gammel... Vi koser oss glugg hjemme og det er så mye som skjer på ettermiddagene, så vi kjeder oss ikke akkurat!

I går hadde vi en flott ettermiddag på Kleivskolen! Skolen feirer 100 år i år og det ble feiret med skoletog fra Lunde skole og opp til Kleiva, akkurat som for 100 år siden! Elevene kledde seg ut i gammeldagse klær, det var virkelig et flott syn!

 

  

I helgen var jeg i 30 års lag, riktignok edru, men jeg koste meg likevel! Nydelig å bare være sosial igjen!


Jubilanten i midten!

 I natt har jeg i grunnen ikke sovet... Lille nurk og jeg sto derfor opp sånn ca klokka 12.15 i dag... Kjipt, da føler jeg liskom at hele dagen har gått... Men det er ikke så lett å styre sovingen enda... Jeg får nok bare gå rundt som en zombie i dag og håpe at neste natt blir bedre...

Håper du sover godt om natten!

Klem Kine


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kines Klode

Kines Klode

29, Skien

Ingenting i veien med et A4 familieliv! Scrapping og kortlaging er min store hobby. Selvsagt går det meste av tiden med til mine 3 små trollbarn og min kjære tålmodige mann! <3 Etter et tøft 3.svangerskap har jeg endelig kommet i gang med litt scrapping igjen, så håper at høsten vil bringe noen fine albumsider og kort med seg! Jeg blir veldig glad og takknemmlig for alle koselige kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits