Min ønskeliste!

Man får jo aaaaaldri nok scrappesaker! DET er helt sikkert... Så blir jo tingene man liker aller best fortest brukt opp...
Jeg har for min del ikke det store budsjettet å bruke på scrapping, så da må man ty til noen kreative løsninger innimellom...
Thats just so cute feirer 2 år og oppfordrer oss til å sette opp en ønskeliste, da er vi med på trekningen av et gavekort på 250,- fra Scraphaugen!

Hvis jeg skulle sette opp en liste over 5 ting jeg gjerne ønsket meg, ville den sett ut omtrent som dette her:

1. Washitape! Jeg ser mange bruker slik tape på prosjektene sine og det er jo så lekkert!! Jeg har aldri kjøpt slik teip selv, så denne står på ønskelisten! Bildet er lånt fra Andrine og Marens Landhandleri hvor de har stort utvalg slik teip!2. Rub ons - julesitater. Plutselig er det høst, julen nærmer seg om man må tenke på julekort! Jeg har noen julestempler, men føler at disse er litt "brukt opp" nå. Smart med Rub ons! For eksempel disse lekre fra Ett Trykk som man kan få kjøpt hos Scraphaugen.no3.Thickers! Bokstaver er noe jeg alltid mangler.... Skulle gjerne kjøpt minst 10 ulike pakker i spreke, kule farger til LO'ene mine! Som for eksempel disse fra Papirloftet.

4.PoppyDesign sin mønsterark-serie Barbeint ser bare så lekre ut! Skulle gjerne hatt noen av disse i hylla mi...5.Stempler! Siden jeg gikk på Pro Marker kurs for et par år siden, syns jeg alltid det er moro med nye stempler jeg kan fargelegge.. Jeg har ikke så veldig mange enda... Syns stempler ofte er dyrt... Det var mange lekre stempler fra Gunns Papirmølle jeg likte veldig godt! Blant annet dette; par på benk. Kan kjøpes hos Scraphaugen.

I dag er det 12 dager igjen til termin <3 Wiiii.... Tenk at snart får vi se det lille vidunderet som har gjemt seg i magen! :)

God helg alle sammen!

Klem Kine
2 kommentarer

pia iris

15.aug.2011 kl.12:07

å så herlig med nært forestående barseltid, er herlig den tiden :o)

lykke til med den kneika du må over først da ;o)

masse flott i nskelista di her, de arkene har jeg lyst på og.

takk for at du deler med oss.

klem pia

Gunn-Elin

16.aug.2011 kl.14:55

Ser noen likheter mellom min ønseliste og din ønskeliste ja :) Jeg har noen washitape, og de er så morsomme å bruke. Tusen takk for at du deler din ønskeliste med oss.

Masse lykke til med baby og fødsel. Kos deg masse!!

Klem Gunn-Elin

Ja, og jeg ønsker å se mange babyLOer fra deg fremover ;)

Skriv en ny kommentar

Kines Klode

Kines Klode

29, Skien

Ingenting i veien med et A4 familieliv! Scrapping og kortlaging er min store hobby. Selvsagt går det meste av tiden med til mine 2 små trollbarn og min kjære tålmodige mann! <3 Nå om dagen blir det dessverre begrenset med scrapping. Nummer 3 er på vei og "som vanlig" har jeg ekstrem svangerskapskvalme... Men jeg prøver å sette meg ned å pusle litt innimellom når jeg har ork til det og jeg blir veldig glad og takknemmlig for alle koselige kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits