Egen huske!

Ukens skisse fra Skissedilla (#123) ser slik ut:



Bildene jeg har brukt er fra dagen da Ulrik fikk egen huske i hagen! Han var sååå blid og fornøyd og ville ikke bli med inn igjen! Ble igrunnen ganske fornøyd med denne LO'en... Så gjenstår det å se om den faller i smak hos noen av jentene hos Skissedilla!

Her er mitt bidrag:






Jeg har brukt resteark fra BasicGrey (Skateshopper), blonder fra Panduro, maskeringsteip som jeg har fargelagt med ProMarker, blomster fra WildOrchidsCraft.

Ønsker alle en feiende flott tirsdagskveld!

Jeg fortsetter å telle ned og har i dag 15 dager igjen til termin <3

Klem Kine



2 kommentarer

Elisabeth

10.aug.2011 kl.10:40

denne var virkelig gjennomført i fargevalg og så mange herlige detaljer du har fått med! Synes det var en flott løsning på skissen....ha en fin fin dag videre

nabon

16.aug.2011 kl.21:27

Så fin denne er, koselige bildr, liker detaljene!
Takk for bidrag!

Skriv en ny kommentar

Kines Klode

Kines Klode

29, Skien

Ingenting i veien med et A4 familieliv! Scrapping og kortlaging er min store hobby. Selvsagt går det meste av tiden med til mine 2 små trollbarn og min kjære tålmodige mann! <3 Nå om dagen blir det dessverre begrenset med scrapping. Nummer 3 er på vei og "som vanlig" har jeg ekstrem svangerskapskvalme... Men jeg prøver å sette meg ned å pusle litt innimellom når jeg har ork til det og jeg blir veldig glad og takknemmlig for alle koselige kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits