Scrappekammeret #34

Kammerpikenes begrensning: bruk kun ett mønsterark. Bortsett fra det kan man bruke både kartong og annet stæsj som man vil!

Nok et bilde fra sommeren i fjor!

Har vært helt nydelig å kunne sitte på det nye scrapperommet mitt og bare glemme alt og alle for en liten stund... Drømme meg vekk i fine bilder og ark.... Skikkelig terapi.... <3

Klem Kine

2 kommentarer

Yvonne

25.jul.2011 kl.10:45

Lekker LO! Så stilig med hvit bakgrunn og bare litt pynt som matcher bildet perfekt. Veldig kult med den hyssingen og :)

Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!

Klem, Yvonne

Angella Riquelme Ordenes

05.aug.2011 kl.13:14

Så utrolig flink du er med å kombinere farger:) Stilig LO

Takk for at du bidrar hos Scrappekammeret. Husk at vi har lagt ut ennå en ny utfordring i dag, så det er bare å henge seg på igjen! :)

Sommerklem fra Angella

Skriv en ny kommentar

Kines Klode

Kines Klode

29, Skien

Ingenting i veien med et A4 familieliv! Scrapping og kortlaging er min store hobby. Selvsagt går det meste av tiden med til mine 2 små trollbarn og min kjære tålmodige mann! <3 Nå om dagen blir det dessverre begrenset med scrapping. Nummer 3 er på vei og "som vanlig" har jeg ekstrem svangerskapskvalme... Men jeg prøver å sette meg ned å pusle litt innimellom når jeg har ork til det og jeg blir veldig glad og takknemmlig for alle koselige kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits