Husker du?

Via facebook fikk jeg kjøpt et brukt huskestativ med sklie! Endelig har vi plass til et slikt i hagen igjen!
Ulrik ble superglad da han så det i går og har stort sett vært å finne der siden... :-)

  Bare de siste dagene har jeg fått tatt noen bilder igjen, og da gleder jeg meg bare eeeeenda mer til å sette i gang med scrappingen igjen!!!

En liten sykletur bortover i gata har det også blitt i dag! Orker jo ikke så mye, men deilig å prøve å lee litt på seg...!

Fortsatt god pinse og takk for at du leser!

Klem fra KineÉn kommentar

Silje

17.jun.2011 kl.21:39

Hei Kine! Så moro å oppdage at du også har blogg! Her skal jeg følge med:) Augusta og jeg var jo på en liten runde i dag, først Maxbo (hvor to søte menn prøvde å hjelpe...) og så tok vi turen til Rødmyr! Etter å nesten ha havnet på Rafnes, og med en bil som var støvet ned, fant jeg til slutt frem til Fargerike, for å oppdage at de stenger kl 17!! Det var da tdilig! Får prøve en annen dag:) Ellers fant jeg noen aldeles lekre tapeter på janechurchill.com akkurat nå... Hmmm:)

Ha en flott helg! Klem fra Silje.

Skriv en ny kommentar

Kines Klode

Kines Klode

29, Skien

Ingenting i veien med et A4 familieliv! Scrapping og kortlaging er min store hobby. Selvsagt går det meste av tiden med til mine 2 små trollbarn og min kjære tålmodige mann! <3 Nå om dagen blir det dessverre begrenset med scrapping. Nummer 3 er på vei og "som vanlig" har jeg ekstrem svangerskapskvalme... Men jeg prøver å sette meg ned å pusle litt innimellom når jeg har ork til det og jeg blir veldig glad og takknemmlig for alle koselige kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits