Sukkersøtt #118

Sukkersøtt sin utfordring denne uken er å lage et vårkort med en eller flere fugler.
Mer vår enn konfirmasjon blir det vel ikke??

Tanken var å lage et guttekort, men dette kan vel egentlig fint brukes til begge kjønn, eller hva?! Praktisk :-)Innsiden:


God helg alle sammen <3

4 kommentarer

Mout

25.mar.2011 kl.17:42

Heisann, så utrolig fin blogg du har! kjempe kult design!! i like, hehe. Men nå har jeg hatt en lang blogg pause, og da hadde jeg hundre vis av lesere. Og det hadde vært kjempe artig å få det igjen, men aller aller først må jeg si deg at min drøm er å jobbe som en fotograf, og jeg trenger da "FOLKETS" mening om hva de synes om bildene mine, kunne du være så snill og se på noen av bildene mine og si fra hva du mener, de ville betydd utrolig mye for meg! og har det ikke vært artig og hjelpe en men jobb valg! x)

Forresten, jeg digger, digger, digger designet ditt!

- Mout

kort&søm

25.mar.2011 kl.21:20

Nydelig kort du har laget!

Klem Fredrikke

Astrid

27.mar.2011 kl.14:59

Så flott og vårlig konfirmasjonskort du har laget Kine:-))

Takk for at du deltar hos Sukkersøtt denne uken. Lykke til!!

Klem Astrid:-)

Aina B.

28.mar.2011 kl.22:11

Så lekkert! :)

Skriv en ny kommentar

Kines Klode

Kines Klode

29, Skien

Ingenting i veien med et A4 familieliv! Scrapping og kortlaging er min store hobby. Selvsagt går det meste av tiden med til mine 2 små trollbarn og min kjære tålmodige mann! <3 Nå om dagen blir det dessverre begrenset med scrapping. Nummer 3 er på vei og "som vanlig" har jeg ekstrem svangerskapskvalme... Men jeg prøver å sette meg ned å pusle litt innimellom når jeg har ork til det og jeg blir veldig glad og takknemmlig for alle koselige kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits