Skissedilla #65

En god stund siden jeg har vært kreativ nå... Når det er fint vær og lange, lyse kvelder blir det andre ting på tapetet!
Når det er sagt, så må jeg bare si at jeg var kjapp til å finne frem scrappesakene når jeg så skissen hos Skissedilla denne uken!!!
Herlig skisse! Det var ikke vanskelig å finne inspirasjon når jeg så de flotte bidragene til DT heller!Ønsker alle sammen en strålende god sommer!!

6 kommentarer

21.jun.2010 kl.22:27

Åååh, woow, så nydelig LO, Kine!! Herlige OliPoli da:))))) <3

Lula

22.jun.2010 kl.07:18

Denne var flott!! Herlig med brunt og blått sammen;) Jeg likte måten du har samlet blomstene på.

Takk for at du deltar

Janine Koczwara

23.jun.2010 kl.00:05

Great take on the sketch. Love the way you have made it a boy LO, complete with flowers, I do that all the time! :)

Cathrine

30.jun.2010 kl.23:13

Hei takk for kommentaren Kine:)

Kjøper de fleste bokstavene hos Papir i Hjertet, nettbutikken er oppe og går med nye eiere etter salg. Thickers; http://papirihjertet.no/produkter/thickers/

Og bokstaver fra Prima; http://papirihjertet.no/produkter/alfabeter/

Og chalkboard's er fine http://papirihjertet.no/produkter/monsterpapir/jenni_bowlin/tilbehor/jenni-bowlin-chalkboard-alpha-3

og papirloftet har masse bra og. :) jeg kjøper ofte farger som er litt "rare" for de kan ofte sette prikken over i'en på en LO :)

Kleem <3

Kines Klode

30.jun.2010 kl.23:41

Cathrine:Ok, da skal jeg sjekke der!

Marte

04.jul.2010 kl.20:20

Hei Kine! :) Takk igjen for koselig mail! Så fin blogg du har! Denne LO'en var utrolig søt, jeg elsker pastell sammen med brunt! Herlige detaljer, og et kult bilde!! Gleder meg til å se lyskortet ditt ;)

Klem fra Marte

Skriv en ny kommentar

Kines Klode

Kines Klode

29, Skien

Ingenting i veien med et A4 familieliv! Scrapping og kortlaging er min store hobby. Selvsagt går det meste av tiden med til mine 2 små trollbarn og min kjære tålmodige mann! <3 Nå om dagen blir det dessverre begrenset med scrapping. Nummer 3 er på vei og "som vanlig" har jeg ekstrem svangerskapskvalme... Men jeg prøver å sette meg ned å pusle litt innimellom når jeg har ork til det og jeg blir veldig glad og takknemmlig for alle koselige kommentarer!

Kategorier

Arkiv

hits